blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG dano
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
D@n()



FINAL FANTASY X
pridal D@n() 16.11. 2005 o 17:28

POSTAVY
Hra FINAL FANTASY  sleduje epicky pribeh posla Yuna a jej boj proti Sinovi. Musis previest hlavnu postavu-Tidusa -mnohymi dobrodruzstvami. Predstavime ti tu postavy, ktore sprevadzaju Yunu pocas jej cesty. Vsimni si, ze kazda postava ma nejake vlastnosti, v ktorych vynika. Zoznamenie sa s ich schopnostami a silou ti pomoze ziskat vyhody na bojovom poli v tvoj prospech.
Tidus 
Tidus je privetiva, nova vychadzajuca hviezda blitzballu hraju za Zanarkand Abes. Pocituje dlhotrvajuci hnev proti svojmu otcovi, ktory bol pred svojou nahlou smrtou svetoznamim hracom. Jeho rychle pohyby mu dovolia utocit s nevidanou lahkostou dokonca aj proti najrychlejsim nepriatelom.
Yuna
Dcera vysokopostaveneho posla Braska. Cestna a odhodlana sa Yuna pusti na put, aby nakoniec ziskala Final Aeon a porazila Sin. Yuna sa uci mystickemu umeniu poslov vecnosti-silnych duchov minulosti.
Wakka
Trener a kapitan miestneho blitzballoveho timu Besaid Aurochos. Wakka planuje odist z aktivneho sportu po dlhorocnom turnaji. Takze moze plne sluzit Yune ako jej ochranca. Jeho smrtelne blitzballove schopnosti su obzvlast uzitocne pri zostrelovanie vzdusnych nepriatelov.
Lulu
Jedna z clenov Yuninej ochranky. Ona a Wakka beru Yunu ako svoju mladsiu sestru. Lulu je pokojna a posadnuta sama sebou, preto sa niekedy javi ako necitliva osoba. Specializuje sa na umenie ciernej magie.
Kimahri Ronso
Mlady bojovnik kmena Ronso. Kimahri daval pozor na Yunu od jej mladosti. Vela toho nenahovori, ale je Yuna hlboko oddany a sluzi jej lojalne ako ochranca. Kimahri je schopny  naucit sa zrucnosti nepriatela pomocou svojej schopnosti Lancet.
Auron
Legendarny ochranca, ktory spolu s vysokopostavenym poslom Braskom pred desiatimi rokmi porazil Sin. Muz skupi na slova, sprevadzajuci Yunu a Tidusa na ich opatovnej misii proti Sin. Sviha svojim gigantickym mecom s takuo energiou, ze rozseka na kusy dokonca aj toho najhuzevnatejsieho zloducha.

AEONI
Aeoni su nadprirodzene bytosti, ktore odpovedaju len na volanie praveho posla. Kazdy aeon chrani svojho pana jedinecnou silou a charakteristikami. Aeoni silneju pokial silnie aj ich posol.

BLITZBALL
Blitzball ja sport, ktory sa hra pod vodou a je popularny medzi vsetkymi obyvatelmi Spira. Timy z kazdeho kuta Spiri sa zhromazduju na stadione v Luca na kazdorocnom turnaji v blitzballe.



Prístupov 6218
Kvalita článku
(100%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
haha
[ 28.11.2007] (príspevkov 0)
new fotky
[ 24.5.2007] (príspevkov 0)
WoW screenshots 1
[ 5.4.2006] (príspevkov 11)
FINAL FANTASY X
[ 16.11.2005] (príspevkov 1)
Lord of the rings
[ 1.11.2005] (príspevkov 10)